Corfu ONLINE

EnglishRomanianSpanish

Viata de noapte

Viata de noapte Corfu

Muzică, dansuri greceşti, petreceri în aer liber şi mezetas pe îndelete. Insula Corfu are o mare varietate de baruri şi cluburi de noapte, în care distracţia ţine până la răsărit, iar mâncarea nu se termină niciodată. Printre staţiunile „nebune” cu o viaţă de noapte intensă se numără Corfu Town, Kavos, Gouvia, Ipsos, Roda şi Dassia. Drumul de coastă din Gouvia are o concentraţie impresionantă de cluburi şi baruri, zona fiind atracţia de top a tinerilor, veniţi pe insulă special pentru viaţa de noapte.

Corfu Town
Viaţa de noapte în Corfu Town prezintă o atmosferă mult mai relaxantă în comparaţie cu staţiunile Kavos şi Gouvia. Cefenelele aflate pe promenada Liston şi la capătul nordic al Splianada Square sunt deschise atât pe întreaga perioadă a zilei, cât şi seara. Este zona ideală pentru savura o băutură tradiţională, în zumzetul turiştilor puşi pe distracţie. Pentru un loc liniştit şi răcoros, departe de nebunia din centrul oraşului, retrage-te la Art Café, în spatele Muzeului de Artă Asiatică.
Top Cluburi: Cristal, Eixis, Au Bar şi Villa Mercedes.
Pont: În timpul verii, în Corfu Town se organizează concerte gratuite în aer liber. Aşa că, relaxează-te şi bucură-te de un picnic în acorduri muzicale greceşti.

Kavos
Cum se lasă întunericul, în staţiunea Kavos se dă frâu liber distracţiei. Te poţi bucura de karaoke, băutură şi mâncare în „Papalagos”, poţi petrece în barul „42nd Street” şi poţi simţi nebunia în Bonkers Bar. şi, după o seară plină, îndreaptă-te spre Atlantis, un club în aer liber cu bar pe plajă.
Top Baruri: Buzz Bar este unul dintre cele mai faimoase baruri din Kavos şi din întreaga insulă. Barul este destinat tinerilor, fiind cunoscut pentru muzica şi distracţia nebună ce durează până în zorii zilei.
Pont: fii cu ochii în patru pentru că vei întâlni DJ legendari precum Tim Westwood, Scott Mills şi Dave Pearce.

Gouvia
Drumul de coastă din Corfu Tow şi până în Gouvia are o multitudine de baruri şi cluburi, printre care celebrul „Corfu by Night”, „Ekati” şi „Esperies”, care redau muzică grecească. În Gouvia vei găsi o multe localuri îb care poţi lua masa, printre care taverne pescăreşti şi o selecţie impresionantă de restaurante care oferă mâncăruri greceşti, chinezeşti, italiene şi britanice. De asemenea, oraşul are câteva baruri clasice de cocktail, plus baruri sportive, unde poţi urmări cele mai noi meciuri de fotbal. Printre cele mai renumite sunt Mona Lisa, Orpheus şi O2.

Ipsos
Staţiunea Ipsos este renumită ca destinaşie de vacanşă pentru turiştii cu vârste cuprinse între 18-30 de ani. Ipsos se împarte în două zone, reuşind să cuprindă tineretul dornic de seri nebune şi familiile în cautare de distracţie. Zona portuară din Ipsos oferă seri liniştite, unde cuplurile găsesc romantismul în restaurante ambientale cu preparate tradiţionale. În cealaltă parte a staţiunii, petrecerea nu se încheie niciodată. Este partea staţiunii în care te poţi distra pe muzică live la Temple Bar şi poţi bea cocktail-uri la Cherestea Jacks.
Top Baruri: B52 are o locaşie centrală şi organizează săptămânal evenimente speciale, cum ar fi petreceri pe plajă şi seri tematice. De asemenea, Old Tree are o locaşie minunată la malul mării şi este un loc atractiv şi cosmopolit.

Roda
Barurile şi tavernele din Roda oferă muzică şi dansuri tradiţionale. Aici poţi servi mâncăruri aparte şi te vei bucura de o ospitalitate excelentă. Pentru o seară plină de viaşă încearcă Pirates Bar, unde turiştii şi localnicii se distrează şi beau împreună, iar muzica răsună până la orele dimineţii. Staţiunea împarte distracţia în două, lăsând loc atât cuplurilor venite pentru relaxare, cât persoanelor dornice de distracţie. Printre cele mai renumite baruri şi taverne din staţiunea Roda sunt Pirates Bar, Drunken sailor (cocktail-uri, artişti live, preparate tradiţionale), Smileys Bar (cocktail şi dansuri tradiţioţnale), Crusoes (apreciat pentru varietatea divertismentului), Pirates (karaoke, dansuri şi gustări) şi Estrella (renumit pentru pizza şi pastele homemade).

Dassia
Dassia se află în imediata apropiere a staţiunii turistice Ipsos şi este mai silenşioasă decât aceasta. Cu toate acestea, deţine câteva baruri şi cluburi pline de viaţă, care stau deschise până la primele ore ale dimineşii. Pe plaja din Dassia găseşti multe restaurante de calitate, majoritatea britanic / irlandeze, zona fiind mai cosmopolită decât centrul staţiuni. Barul „Shakes” are divertisment de noapte, inclusiv o trupă live, karaoke şi diferite concursuri, iar „Edem Beach Cocktail Club” se află în topul celor mai apreciate baruri din insulă. Barul este chiar lângă plajă, are în fiecare seară DJ internaţionali, iar muzica predominantă este house. Printre alte baruri şi cluburi renumite în staţiune se află Drifters Bar (karaoke) şi Malibu Beach Bar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =