Corfu ONLINE

EnglishRomanianSpanish

Restaurante

Restaurante Corfu

Zonele turistice ale insulei sunt ticsite cu restaurante şi taverne, în meniul cărora se află atât preparate locale cât şi preparate internaţionale. Fiecare restaurant se remarcă printr-o particularitate, iar proprietarii încearcă să-şi mulţumească clientela oferind mâncăruri şi băuturi care să se plieze pe gustul oricărui turist.
Dacă eşti unul dintre turiştii care vor să simtă gustul tradiţional grecesc al mâncărurilor şi al băuturilor locale, ţi-am pregătit câteva restaurante şi taverne cu meniuri greceşti, marea majoritate aflate în inima insulei – Corfu Town.

Pelagros – se află în centrul insulei Corfu şi este o afacere de familie, cu o tradiţie de peste 32 de ani. Mâncărurile sunt proaspăt preparate, proprietarii sunt extrem de ospitalieri, serviciile sunt rapide, iar preţurile destul de rezonabile. Pe lângă preparatele gustoase, restaurantul este apreciat pentru vinul excepţional, produs chiar de proprietari.

Poseidon – se află pe plaja Agia Triada, din Palaiokastritsa. Serveşte aproape toate felurile de mâncare din bucătăria tradiţională locală şi oferă o mare varietate de vinuri, la preţuri foarte bune. În plus, poziţia îi oferă o privelişte unică asupra mării, fiind localul perfect pentru un mic dejun sau o cină romantică la asfinţit.

Golden Barel – este una dintre cele mai vechi taverne ale insulei şi se află în regiunea Barbati. Localul este definiţia exactă a unei taverne tipic greceşti atât prin amenajare, cât şi prin mâncarea oferită. În timpul mesei, asculţi muzică tradiţională şi te bucuri de vederea panoramică a celor mai populare plaje din insula Corfu.

Chrisi Restaurant – se află în Corfu Town şi este localul în care poţi mânca celebrele pastitsada şi sofrito. Proprietara, doamna Chrissi, este prietenoasă şi găteşte la cerere. În meniu, vei găsi preparate tipic greceşti, după reţete ce datează din 1920, an în care a fost înfiinţat şi restaurantul.

Taverna Vitamins – se află pe coasta sud-estică a insulei Corfu, în Nissaki, şi au, pe lângă mâncăruri locale, şi unele dintre cele mai gustoase şi calitative vinuri din regiune. Taverna este o opţiune de luat în seamă dacă vrei o ieşire aparte, departe de agitaţia oraşului.

Boukari restaurant – este situat la aproximativ 6 kilometri de plaja Boykari şi este una dintre cele mai recomandate taverne din insula Corfu. Aici se servesc o varietate bogată de peşte şi fructe de mare, dar şi multe alte preparate locale şi internaţionale. Peştii sunt proaspeţi şi mâncărurile sunt gustoase, uşor picante. Specialităţile restaurantului Boukari sunt homarii şi creveţii.

Venetian Well – se află în piaţa Kremasti din Corfu Town, lângă portul vechi, şi oferă o varietate de preparate culinare. Meniul se schimbă destul de des, însă găseşti mâncăruri din peşte, fructe de mare, legume, dar şi mâncăruri internaţionale. Ambientul este plăcut şi destul de relaxant.

Eagle – este situat în centrul oraşului Corfu, în piaţa Liston. Are o atmosferă relaxantă şi preţuri rezonabile. Este restaurantul în care găseşti doar mâncăruri greceşti, începând cu cele particulare din Corfu şi terminând cu cele din întrega bucătărie greacă, toate gătite într-un stil aparte, tradiţional.

Dimarchio Restaurant – se află în Corfu Town şi prezintă o combinaţie interesantă de gusturi internaţionale şi tradiţionale, bucătăria fiind un amestec mediteranean cu influenţe gastronomice veneţiene. Toate ingredientele provin de la agricultori locali, restaurantul asigurând astfel calitatea şi prospeţimea fiecărui preparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =