Corfu ONLINE

EnglishRomanianSpanish

Rent a boat

Rent a boat Corfu

Închirieri yachturi şi alte ambarcaţiuni (rent a boat)

O vacanţă în Corfu înseamnă relaxare pe plajă, aventură prin munţi şi distracţie pe ape. Fie că vrei să practici scuba diving, să înoţi în golfuri naturale, să pescuieşti în largul Mării Ionice sau, pur şi simplu, să te relaxezi navigând, ai nevoie de o ambarcaţiune care să te ducă în destinaţiile alese. Dacă ai permis de navigaţie, îţi poţi închiria o şalupă sau un yacht (în funcţie de categoria permisului), iar dacă nu deţii permis, poţi opta pentru excursii organizate, îţi poţi închiria o navă cu comandat şi echipaj sau poţi explora zonele din apropiere pe o barcă de pescuit, la care permsiul nu este necesar. Indiferent de situaţie, pregăteşte-te din timp şi află care sunt cele mai importante firme de închirieri yachturi şi alte ambarcaţiuni.

Închirieri ambarcaţiuni

Billy’s Boats este o companie de închirieri skijet şi ambarcaţiuni, cu sediul în Plaja Gouvia din Corfu. Compania oferă 10 de bărci cu motor de 20 CP, dar şi mai rapide, iar preţurile pornesc de la 30 € /oră sau de la 70 € pentru întreaga întreaga zi. Pentru aceste ambarcaţiuni nu ai nevoie de permis de navigaţie.
TEL: +30 69455 15621
EMAIL: Billysboats@gmail.com

Corfu Boat Hire se află în apropiere de Corfu Town, în staţiunea de coastă numită Dassia, şi oferă spre închiriere şalupe cu motoare de la 20CP şi până la 250CP, pentru care ai nevoie de permis de navigaţie.
Tel: (+30) 26610 93300 sau (+30) 69370 98892
Mail: info@corfuboathire.com

Odysseus Boats Rental se află în staţiunea Paleokastritsa şi are ambarcaţiuni cu motor de până la 60 CP pentru şase şi opt persoane. Bărcile sunt dotate cu copertine, echipamente de siguranţă (veste de salvare, fluiere, extinctoare, hărţi), conform legislaţiei în vigoare.
Tel : (+30) 6977391428

Yachturi charter

Mediterraneanboatrental este una dintre companiile de la care poţi închiria yachturi în Corfu. Cu o experienţă de peste 20 de ani, compania pune la dispoziţie yachturi monohull sau catamarane, de dimensiuni mici şi medii, la preţuri ce variază între 130 şi 600 euro/zi, în funcţie de numărul de cabine şi puterea motorului. Astfel, cel mai ieftin yacht monohull al companiei are 2 cabine şi poate transporta maximum 6 persoane. În preţ, însă, nu intră skipperul, combustibilul şi nici asigurarea ambarcaţiunii a cărei sumă variază între 15-40 de euro.

Corfuyachting este una dintre cele mai cunoscute companii de charter, care oferă mai multe tipuri de excursii în largul mării. O excursie de o zi, cu toate facilităţile posibile, inclusiv căpitan şi echipaj, la bordul unui yacht Ferreti de 4 cabine, te poate costa aproximativ 4.000 de euro. Pentru o zi de pescuit, cu toate facilităţile incluse şi o mini croazieră de o zi, preţul începe de la 1.400 de euro, iar dacă vrei să navighezi pe un yacht din lemn, preţul este de aproximativ 90 euro/zi/persoană.
Compania se află în Marina Gouvia şi poate fi contactată la tel.: 0030 2661099470 sau info@corfuyachting.com. (http://www.corfuyachting.com/daycharter.htm)

Dacă vrei un charter pentru o săptămână, există numeroase companii care îşi expun ofertele. Printre cele mai cunoscute din Corfu sunt Leo yacht charters, SeafarerSailing sau Mgyachts, iar preţurile variază în funcţie de companie, modelul yachtului, dimensiuni şi puterea motorului, începând de la aproximativ 1.000 euro/săptămână şi putând să depăşească 4.000 euro/săptămână. La aceste preţuri se pot adăuga, după caz, skipperul, combustibilul şi taxele de transport.