Corfu ONLINE

EnglishRomanianSpanish

Cafenele

Cafenele Corfu

Insula Corfu este faimoasă pentru divertismentul şi viaţa de noapte. În fiecare staţiune turistică, şi nu numai, întâlneşti o mulţime de baruri, restaurante şi cafenele, care îşi atrag clientela prin peisajul locului, muzica şi preparatele proaspete oferite.

Dacă nu eşti unul dintre turiştii care iubesc viaţa de noapte zbucumată a insulei sau, pur şi simplu, ai nevoie de relaxare după o seară nebună, cafenelele din Corfu sunt escapadele ideale. Găseşti cafenele la aproape fiecare pas, iar diferenţa dintre ele se regăseşte în locaţie. Astfel, dacă vrei cafea şi socializare, alege zonele turistice precum Achilio, Vechea Fortăreaţă sau Liston. Dacă, însă, preferi relaxarea departe de zumzetul turiştilor, îndreaptă-te spre cafenelele situate pe plaje. Noi ţi-am făcut o selecţie cu cele mai renumite cafenele din Corfu, datorită peisajelor şi a serviciilor oferite.

Cafe Bar Tzilianos

este o cafenea micuţă, situată chiar lângă Achilio. Aici se servesc băuturi obişnuite: cafele, ciocolată, ceaiuri, limonade şi multe altele. Ei au şi suveniruri, însă preţurile sunt mai mari comparativ cu cele din centrul oraşului.

Angelos Bar

este renumit pentru atmosfera tinerească şi pentru serviciile prietenoase, îmbinate cu muzica anilor 60, 70 şi 80. Barul se află în Kassiopi, pe coasta nord-estică a insulei Corfu, şi oferă băuturi locale şi internaţionale.

Escape Cocktail Bar&Café

este o cafenea din Pelekas Beach care beneficiază terasă şi zonă de cocktail, cu vedere la Marea Ionică. La asfinţit, te poţi relaxa pe o caneapea confortabilă şi savura o cafea, o bere sau un pahar de vin, având în faţă fabuloasele peisaje ale oceanului şi faimosul apus de soare din Pelekas Beach.

Foros Internet Cafe

oferă o serie de facilităţi unice în Pelekas, printre care acces la internet, televizor LCD, aer condiţionat, masă de miliard şi tablă de darts. Cafeneaua este preferată de tineret, în special spre seară, când au loc meciurile de fotbal, sau ca alternativă la pub-urile zgomotoase.

Paleo Frourio

este o cafenea aflată în interiorul Vechii Fortăreţe. Priveliştea oferită este superbă, iar localul este perfect pentru o mică oprire după o zi istovitoare de vizitat monumente. Preţurile sunt destul de mari, probabil din cauza locaţiei şi a priveliştii. Spre exemplu, o cafea sau o limonadă tsitsimpira costă în jur de trei euro. Cafeneaua merită vizitată mai mult pentru frumuseţea peisajului decât pentru serviciile oferite.

Café Wave-Limani

este o cafenea micuţă situată chiar lângă mare, cu faţa spre piaţa centrală a oraşului Kassiopi. Cafeneaua nu este foarte aglomerată nici în timpul sezonului turistic, personalul este foarte prietenos, iar preţurile sunt rezonabile.

Café Au Chocolat

este situată de-a lungul Liston… mai exact, ultima cafenea pe dreapta. Pe lângă cafea, cocolată şi alte băuturi pe baza acestor două ingrediente, aici poţi servi diferite bomboane din cocolată, mezetas sau pizza. Localul nu este aglomerat ca celelalte cafenele de pe Liston, probabil din cauza poziţiei, iar preţurile pornesc de la aproximativ 3 euro pentru o cafea.

El Greco se află în Agios Stefanos din Atica şi este localul în care te poţi îndeletnici o cafea sau o băutură locală, într-un ambient muzical plăcut. Servirea este rapidă, iar personalul extrem de prietenos. Dacă mergi pentru prima dată la El Greco, cu siguranţă vei vrea să revii cu prietenii, datorită atmosferei relaxante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =